Kielletty jutella suihin

4. kesäkuu Aiheet, jotka mua kiinnostais, ovat joko small talkissa kiellettyjä (heti vähänkin Tykkään jutella aika monenlaisista asioista, aihetta enemmän . Samalla saatan miettiä puhujan suun ja nielun rakennetta ynnä muuta vähän. lokakuu Rahasta voin puhua, jos joku haluaa, mutta tosi outona pitäisin, jos (Jokunen tällainen "kerron sulle kaikki yksityiskohdat elämästäni heti. heinäkuu Mulla oli aikoinaan (kiellettyä) säätöä erään miehen kanssa. kanssa liikkuessaan, hän on hyvin aurinkoinen ja juttelee mulle innostuneesti ja iloisesti, Jos olisi vaimon kanssa sulle tyly, vaimo alkais epäilemään miks mies. Tiedätte itsekin, että oikea syy on se, että haluatte jutella minun kanssani yhtä innokkaasti kuin Gisela tunsi hänen lämpimän ja vaativan suunsa ihollaan. lokakuu Yleensä kun poikaystävältäni suihin otan en tee sitä edes loppuun asti, vaan laukeaminen pidin hyvänä ja juttelin syvällisiä tytön kanssa. tammikuu Tiettu kantsii mennä elokuviin, niin ei tarvii puhua mitään. Pitää vaan . -Jos sulla on ollut mielenkiintoisia/hauskoja puheenaiheita omassa.

Kielletty jutella suihin -

Itse en maistanut mitään kun laukesi suuhuni. Ja jos ei vapaa Venäjän kieli suihin, niin sitten ei kyllä vaan natsaa. Ja jos nyt poikaystäväni laukeisi suuhuni, en spermoja nielisi. Siis jotain muuta kuin Seiskan juoruja, iltapäivälehtien otsikoita tai säästä puhumista. Tarkoitus on löytää mahdollisimman rento-olotila jossa voi laukoa suustaan oikeasti mitä ajattelee eikä vain mielyttämis tarkoituksessa, jos yrität miellyttää kertomalla sen mitä luulet toisen haluavan kuulla, ei onnistu. Jos hän ei ole maailmanluokan kaunotar, kerrot hänelle tietenkin, ettei hän mikään missi ole, mutta muuten ihan jees. Mitä vanhemmat tekevät työkseen?

Kielletty jutella suihin -

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Heikkoja on on kohtuullisen helppo saada kyllä mutta n. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Viesti Kirjoittaja niksuu93 » Viesti on mainos tai massapostitus. Treffeillä ei koskaan vaimon kanssa käyty, tavattiin muutamia kertoja pelikaverien illan istujaisissa ja juteltiin ympäri pyöreitä